مقایسه تاثیر سطوح نیتروژن و تلقیح با باکتری برادی ریزوبیوم جاپانیکوم بر عملکرد سویا و درصد پروتئین دانه آن
			پذیرفته شده برای پوستر 	
		
					عنوان دوره: یازدهمین کنگره علوم خاک ایران
				نویسندگان
		
					1دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
					2استاد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
					3استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
					4عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران
				چکیده
		
		کلیدواژه ها
		
				