مقایسه تاثیر سطوح نیتروژن و تلقیح با باکتری برادی ریزوبیوم جاپانیکوم بر عملکرد سویا و درصد پروتئین دانه آن

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (238.6 K)
عنوان دوره: یازدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
2استاد گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
3استادیار گروه خاکشناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان
4عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران
چکیده
کلیدواژه ها