بررسی تاثیر سوزاندن و عدم سوزاندن کلش بر خواص کمی و کیفی ذرت و خصوصیات فیزیکوشیمیائی خاک
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (50.57 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
2عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان
3کارشناس ارشد زراعت و سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی لرستان
چکیده
کلیدواژه ها
سوزاندن و عدم سوزاندن کلش؛ خواص کمی و کیفی؛ ذرت؛ خصوصیات فیزیکوشیمیائی خاک؛ ابیاری؛ شخم؛ عناصر غذایی؛ کلش سوزی