بررسی اثرات محلول پاشی بور بر روی وضعیت عناصر غذایی برگ، تشکیل میوه، کیفیت و عملکرد درختان پسته
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (23.27 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری خاکشناسی دانشگاه تربیت مدرس
2استاد گروه خاکشناسی دانشگاه تربیت مدرس و سرپرست موسسه تحقیقات خاک و اب
3استاد گروه خاکشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها
محلول پاشی بور؛ وضعیت عناصر غذایی برگ؛ تشکیل میوه؛ کیفیت و عملکرد درختان پسته؛ غلظت عناصر غذایی؛ فسفر؛ پتاسیم