بررسی اثرات کاربرد روی، اسید هیومیک و اسید استیک بر اجزا کمی و کیفی انگور رقم پیکانی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (321 K)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیروان
2استادیار و رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کاشمر
3استادیار و رئیس بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مشهد
4استادیار و پزوهشگر بخش تحقیقات باغبانی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها