ارزیابی اثرات سطوح مختلف شوری و نیتروژن بر میزان تجمع کربوهیدرات و پرولین در گندم

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (72.62 K)
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم خاک ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری زراعت مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی کشاورزی رامین،ملاثانی،دانشگاه شهید چمران اهواز
2دانشیار مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی کشاورزی رامین،ملاثانی،دانشگاه شهید چمران اهواز
3استادیار مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی کشاورزی رامین،ملاثانی،دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
کلیدواژه ها